Menu

'Draken temmen en ijspaleizen' in Pinksterkerk Heemstede

Gepubliceerd op: 19/04/2015

'Draken temmen en ijspaleizen' in Pinksterkerk Heemstede

Harmonieorkest St. Michaël Heemstede geeft op zondag 26 april een kinderconcert met het thema: 'Draken temmen en ijspaleizen'.

Tijdens het concert krijgen kinderen de mogelijkheid om mee te spelen met de muziekstukken. De muziek gaat veelal over dieren en fabeldieren, zoals draken en eenhoorns.

"Bij 'African Symphony' voel je je in de wildernis en ga je vanzelf dierengeluiden maken. Bij 'Noah’s ark' kunnen de kinderen storm, wind en regen nadoen. Op de muziek uit de Disney film 'How to train your dragon' kunnen zij vuur spuwen en op 'Let it go' uit Disney’s 'Frozen' kan gebibberd worden met de ijskoningin in haar ijspaleis ", aldus het orkest.

Om nog beter mee te kunnen doen, mogen de kinderen zich verkleden en kussens meenemen om vooraan te zitten. Ook de ouders worden uitgenodigd om mee te komen en te genieten van de stukken die gespeeld worden.

Het kinderconcert vindt plaats op zondagmiddag 26 april om 16.00 uur in de Pinksterkerk, Camplaan 18 in Heemstede. Ticketinformatie is te vinden op de website van St. Michaël Heemstede.


Meer Archief

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)