Menu

19-jarige Haarlemmer betast en van telefoon beroofd

Gepubliceerd op: 27/10/2019

19-jarige Haarlemmer betast en van telefoon beroofd

Een 19-jarige vrouw uit Haarlem is zondagochtend op de Leonard Springerlaan met geweld van haar telefoon beroofd.

De vrouw fietste rond 01:00 uur naar huis, toen zij tegenover het Reinaldahuis een tegemoetkomende fietser passeerde. Toen de vrouw voor de andere fietser uitweek via het voetpad, merkte zij dat de man was omgedraaid en haar achtervolgde. Het slachtoffer stopte en de man op de fiets remde ook af.

Vervolgens kreeg de vrouw uit het niets een duw en viel zij op de grond. De man gaf het slachtoffer een klap in het gezicht en pakte daarna de vrouw bij haar schouders en drukte haar op de grond. De belager van de Haarlemse begon daarna in haar zakken te voelen en betastte haar. Het slachtoffer wist zich los te maken en te ontsnappen, vervolgens was de man, met de telefoon van het slachtoffer, weer verdwenen.

De man fietste over de Leonard Springerlaan in de richting van de Prins Bernhardlaan. De politie is opzoek naar man van ongeveer 1,90 meter lang, met een tenger postuur. Hij droeg een bomberjack, een donkere hoodie, een spijkerbroek en sneakers.

De politie is opzoek naar getuigen. Mocht je iets gezien hebben in de nacht van zaterdag op zondag, tussen 01:00 en 01:15 in de omgeving van de Leonard Springerlaan, dan vraagt de politie om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)