Menu

8e editie buurtfestival Zomer in de Zaanen klaar voor de start

Gepubliceerd op: 07/06/2015

8e editie buurtfestival Zomer in de Zaanen klaar voor de start

Over drie weken is het Zaanenpark voor één dag in het jaar niet het gebied van hondenwandelaars, spelende kinderen of skaters. Zaterdag 27 juni staat de groene oase in Haarlem-Noord bol van de muziekoptredens, workshops en lekkernijen.

De achtste editie heeft dit jaar een aantal belangrijke onderdelen. Eén van de onderdelen van Zomer in de Zaanen is dit jaar de eerste voorronde van de Gitaarlem Talent Award. Op het festivalterrein staat een tweede podium dat is geprogrammeerd door Hart, het Haarlemse centrum voor kunst, cultuur en kennis. Op dit podium organiseert Gitaarlem haar voorronde.

Een ander belangrijk onderdeel van Zomer in de Zaanen vormt ook dit jaar weer het workshopprogramma. Tijdens de dag komt men een keur aan activiteiten tegen: knutselen, mozaïeken, boogschieten, improvisatietheater, magic shoot en zelfs 3D-printen. 

De organisatie heeft ten slotte bijzondere nadruk gelegd op gevarieerd eten. Dat betekent meer mediterraanse specialiteiten die worden bereid en geserveerd door koks die hun eigen, lokale keuken goed kennen en festivalbezoekers willen laten meegenieten van hun kookkunsten.  


Meer Archief

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)