Menu

ADVERTEREN OP HAARLEM105

Adverteren? Bel voor meer informatie Heleen Hoek, 06-46096586 of stuur een bericht naar reclame@haarlem105.nl

 


TV-reclame als onderscheidende factor
Adverteren kunt u overal en in ieder medium. Imago en naamsbekendheid staan of vallen echter met beleving. Het medium televisie is hèt enige medium om beleving over te brengen. Wat heeft u aan het communiceren van aanbiedingen als uw onderneming nog geen duidelijk imago heeft? Met de visuele kracht van TV kunnen we samen met u dit imago verbeteren en bestendigen en u aan een positieve naamsbekendheid helpen. Daarna of daarnaast kunt u voor acties en aanbiedingen cross-mediaal meerdere kanalen inzetten zoals radio, print en internet.

Visualiseer uw boodschap op TV
Bij Haarlem105 kunnen we u helpen om uw dromen en ambities te visualiseren! Visualisatie is de kracht achter beleving. TV is daarvoor bij uitstek het meest geschikte medium. Via TV op Haarlem105 kunnen wij u helpen om imago en beleving van uw onderneming en producten in Haarlem en omgeving doeltreffend neer te zetten.

Haarlem105 TV groeit
Wij zijn een snel groeiend televisiestation en beschikken over meerdere krachtige mediakanalen die elke doelgroep in Haarlem en omgeving weten te bereiken en te raken. We staan dichtbij de kijkers en luisteraars en er wordt zorg gedragen voor een grote mate aan diversiteit binnen het programma-aanbod. Niet alleen in Haarlem, maar ook in omliggende gemeenten zoals Heemstede. In een persoonlijk gesprek adviseren onze media-adviseurs u graag over de meest effectieve campagne op TV, online of radio. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op: reclame@haarlem105.nl.

Haarlem105 radio - al 25 jaar nieuws en cultuur uit onze eigen omgeving! 
Haarlem 105 Radio verzorgt dagelijks live radio op 89.9 FM, de online stream, ZIGGO/KPN kabel met nieuws, weer, verkeer, informatie en entertainment uit de stad en regio, afgewisseld met de beste muziek van vroeger en nu, maar vaak ook muziek die je veel later op de landelijke zenders hoort.

Groot bereik in Haarlem en omstreken
Onze lokale omroep is een alsmaar groeiend station met wekelijks 66.111 TV-kijkers, 47.063 radio-luisteraars, ruim 5.000 wekelijkse bezoeken op onze internetsite, meer dan 5.000 volgers op Twitter en 3000 likes op Facebook, waarmee we elke doelgroep in Haarlem en omgeving weten te bereiken en te raken.
Het aantal potentiele luisteraars en kijkers is verhoogd van 150.000 naar 425.000. 
TV > 66.000                                   Radio > 47.000                             Web > 8.000

Contact
Neem voor informatie of een vrijblijvende offerte contact op met een van onze media-adviseurs.
reclame@haarlem105.nlBijlagen

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)