Menu

Vacature Hoofdredacteur (Vrijwilliger)


Hoofdredacteur profielschets
Als hoofdredacteur van Haarlem105 ben je het aansprekend gezicht van Haarlem105. Je leidt - en ziet toe op de productie van - de deelredacties van de website, radio- of televisieprogramma’s (op Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, enz.) en de eindredactie. Je stuurt de redactie aan die wekelijks bij elkaar komt om zodoende te anticiperen op de actualiteit. Je bepaalt en bewaakt samen met de redactie de korte en lange termijnplanning volgens de aandachtsgebieden stadsdelen & dorpskernen, maatschappij, politiek, cultuur en sport. Jij bepaalt – in overleg met de redactie en partner NH – de inhoud van de diverse rubrieken en stippelt de redactionele koers uit. Je vormt het dagelijks bestuur met de officemanager en het hoofd Sales. Je zit het MT voor en vertegenwoordigt de redactie, radio of TV naar buiten toe en ziet er op toe dat de redactie alle juridische en ethische regels in acht neemt. Als hoofdredacteur vervul je een brugfunctie tussen de redactie, MT en het bestuur en werk je nauw samen met hoofd radio en hoofd TV. Verder heb je een ruime journalistieke ervaring en ervaring als redacteur.

Lees verder

VACATURE: Videoproducer (vrijwilliger)


Haarlem zoekt talent!
Ben jij een online videomaker en ben je toe aan wat nieuws in 2018? Vind je de muziekscene tof? Wil je veel ervaring op doen en veel verantwoordelijkheid krijgen? Lees dan even verder!
 

Lees verder

VACATURE: Office Manager (vrijwilliger)


Ben jij sterk in organiseren en ben je toe aan wat nieuws in 2018? En vind je het leuk om bij een jong en groeiend mediabedrijf te werken? Lees dan even verder!
 

Lees verder

VACATURE: TV talent gezocht


Haarlem105 is een vrijwilligersorganisatie. Samen met meer dan vijftig vrijwilligers bieden wij nieuws, cultuur en entertainment op radio, televisie en internet aan de gehele regio. We zijn nieuwsgierig, doelbewust, objectief, positief en actueel. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.

 

Lees verder

VACATURE: Radio talenten gezocht! (vrijwilligers)


Kan jij praten als geen ander, heb je de muzikale popencyclopedie in je hoofd zitten, ben jij misschien een geboren radiojournalist of ben je geïnteresseerd in techniek? Ben je toe aan wat nieuws in 2018? Bij Haarlem105 staan de deuren altijd open voor nieuw talent!
 
 

Lees verder

VACATURE: REDACTEUREN (vrijwilligers)


Ben jij nieuwsgierig en ben je toe aan wat nieuws in 2018? Weet je wat er speelt in Haarlem en omstreken en schrijf je foutloos Nederlands? Haarlem105 is op zoek naar nieuwsredacteuren met verstand van social media.
 

Lees verder
Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)