Menu

Bariatrische zorg van Slotervaart naar Spaarne Gasthuis

Gepubliceerd op: 22/11/2018

Bariatrische zorg van Slotervaart naar Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis is gevraagd na intensief overleg tussen zorgverzekeraar en de curator om de bariatrische zorg van MC Slotervaart te gaan leveren.

“Wij zijn blij dat er eindelijk duidelijkheid is voor de patiënten. Momenteel zijn we in gesprek met de medewerkers van het bariatrische team over hun overstap naar het Spaarne Gasthuis. Wij zorgen voor een gastvrije ontvangst voor patiënten en medewerkers,” aldus Ivo van Schaik, bestuursvoorzitter Spaarne Gasthuis.

Het onderbrengen van het bariatrische centrum binnen het Spaarne Gasthuis draagt bij aan onze visie van de juiste zorg op de juiste plek. Martijn Weisfelt, voorzitter medische staf geeft aan buitengewoon content te zijn met de aanvulling van deze medisch specialistische zorg. ”Binnen het multidisciplinaire bariatrisch centrum van het Spaarne Gasthuis kunnen wij de volledige bariatrische zorg verlenen. Het gaat ook over preventie en de voor- en nazorg die voor patiënten met morbide obesitas cruciaal is voor een langdurig gunstig gezondheidseffect.”


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)