Menu

Basketball zonder te rennen, het kan in Zandvoort

Gepubliceerd op: 13/02/2019

Basketball zonder te rennen, het kan in Zandvoort

Basketballvereniging The Lions start met Walking Basketball.

Vanaf dinsdag 5 maart, van 19.00 tot 20.00 uur, zijn geĆÆnteresseerden vanaf ongeveer 50 jaar wekelijks welkom in de Korversporthal in Zandvoort voor een uur beweging. Walking Basketball is voor iedereen die niet kan of wil rennen en het basketballspel leuk vindt.

De twee belangrijkste spelregels van Walking Basketball zijn dat er niet wordt gerend of gesprongen en er geen fysiek contact gemaakt wordt. Iedereen kan op zijn of haar niveau deelnemen. Dat wil niet zeggen dat het er niet fanatiek aan toe kan gaan. Gezelligheid, bewegen, gezond en vitaal blijven staat echter voorop.

De ondersteuning bij het opstarten wordt verzorgd door Team Sportservice Heemstede-Zandvoort en draagt bij aan blessurevrij walking basketballen. De eerste pilot-les is tijdens de fitheidstestdag op zondag 3 maart.

Mede dankzij de financiƫle steun van de gemeente Zandvoort, zijn de avonden gratis toegankelijk in de proefperiode tot mei. Samen met de Walking Basketballers onderzoekt The Lions in deze periode welke vorm van lidmaatschap het beste past, welk tijdstip wenselijk is, en alles wat verder nog nodig is om Walking Basketball blijvend in het aanbod te houden.

Meer informatie over Walking Basketball in Zandvoort staat op de website van The Lions.


Meer Regio

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)