Menu

Bereikbaarheid Haarlemmermeer-Bollenstreek aan de orde

Gepubliceerd op: 21/12/2017

Bereikbaarheid Haarlemmermeer-Bollenstreek aan de orde

De Gedeputeerde Staten van Noord-Holland en Zuid-Holland hebben een voorstel ingediend voor een verandering in de bereikbaarheid van de Haarlemmermeer-Bollenstreek.

Het doel is de leefbaarheid en bereikbaarheid te verbeteren in de Haarlemmermeer, de Duin- en Bollenstreek en Zuid-Kennemerland. Als optie dragen ze een verbinding aan van de A4 naar de N208 via de Nieuwe Bennebroekerweg in Hoofddorp en de noordrand van Hillegom, met een randweg bij Lisse en Zwaanshoek. De Gedeputeerde Staten hebben dit plan gekozen uit zeven alternatieven van de milieueffectrapportage (planMER). Hierin is rekening gehouden met de invloed op verkeer, milieu, landschap, natuur, landbouw en de economie.

Er is een mogelijkheid tot inspraak. Deze kunnen worden ingediend van 8 januari tot en met 18 februari 2018. Op dinsdag 23 januari 2018 wordt er een inloopbijeenkomst georganiseerd in het congrescentrum De Leeuwenhorst in Noordwijkerhout van 17:00 uur tot 21:00 uur. Medio 2018 zullen beide provincies beslissen over een definitief plan.


Meer Regio

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)