Menu

Bernt Schneiders geeft lezing in Aerdenhout

Gepubliceerd op: 17/09/2016

Bernt Schneiders geeft lezing in Aerdenhout

Bernt Schneiders spreekt begin oktober in De Nieuwe Kring in Aerdenhout.

De oud-burgemeester van Haarlem doet dit in het kader van de lezingencyclus 'Maatschappij en Moreel leiderschap'. Na zijn lezing is er gelegenheid om van gedachten te wisselen met de spreker.


De maatschappij is internationaal in een roerige fase terecht gekomen. Tal van onzekerheden bepalen de kwaliteit van ons leven op economisch, sociaal en maatschappelijk gebied. Het vluchtelingenprobleem is veelomvattend, de relatie tussen oost en west op ons Europees continent staat onder grote druk en de gevolgen van een mogelijke Brexit zijn niet te overzien.

Wat betekent het om de spanningen in de EU en met onze Oost-Europese buurlanden te zien oplopen? Hoe gaan we om met een toenemende stroom vluchtelingen? Is er nog sprake van moreel leiderschap dat op het brede vertrouwen van ons allen zou moeten kunnen rekenen of moeten we leren omgaan met het gebrek hieraan?

Het zijn vragen en onderwerpen die aan bod komen tijdens de lezing.

Op dinsdag 4 oktober.

Zaal open : 19.30 uur Toegang: € 10,-

Aanvang lezing : 20.00 uur (leden van De Nieuwe Kring € 7,50)

Einde (ca.): 22.00 uur

Aanmelden is gewenst. Dat kan telefonisch, 06 1639 6446 of door overmaking van het bedrag op NL62 ABNA 0433535318 t.n.v. De Nieuwe Kring onder vermelding van: Moreel Leiderschap - 4 oktober


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)