Menu

Bloemenman Pim van Wanrooij hoopt op gelijk

Gepubliceerd op: 18/11/2018

Bloemenman Pim van Wanrooij hoopt op gelijk

Het is de Haarlemse bloemenman Pim van Wanrooij niet gelukt om een schikking te treffen met de gemeente Haarlem. Afgelopen vrijdag troffen de partijen elkaar bij de rechter.

De advocaat van Van Wanrooij vroeg om een schadevergoeding van tienduizend euro. De gemeente zou namelijk nalatig zijn geweest. De iep was een risicoboom en stond op omvallen.

De gemeente Haarlem is het niet eens met de lezing van de advocaat en wil geen schikking treffen. Volgens de gemeente viel de boom wel in de risicoklasse, maar stond de iep zeker niet op omvallen. Ook vielen er tijdens de bewuste storm gezonde bomen om.

Van Wanrooij laat aan Haarlem105 weten, dat verschillende bronnen hem vertelden dat de boom wel verrot was. Daarnaast was een stuk van de iep, dat bewaard was voor verder onderzoek, ineens verdwenen.


De Haarlemse rechter mag zich nu over de zaak buigen en zal hierover op 19 december uitspraak doen. Van Wanrooij laat Haarlem105 weten dat het nooit meer als het oude zal worden, maar hoopt wel dat de rechter hem een beetje gelijk geeft. 


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)