Menu

Broodbezorgservice Bready live in Haarlem

Gepubliceerd op: 13/11/2017

Broodbezorgservice Bready live in Haarlem

Haarlemse ondernemer van het jaar Erwin Miedema lanceert Bready, de start-up die vanaf afgelopen donderdag iedere ochtend vers brood aan de voordeur hangt.

Op Bready.nl, kun je tot middernacht brood bestellen voor de volgende dag. De bestelling wordt ‘s nachts vers gebakken, en de volgende ochtend vóór 7 uur door een fietskoerier geleverd. Er wordt niet aangebeld, maar de bestelling wordt aan de deurknop gehangen. En voor de voordeuren zonder greep heeft Bready een ingenieus ophangsysteem voor de brievenbus bedacht.

De logistieke uitvoering van Bready is een flinke kluif. Terwijl de klanten liggen te slapen begint Bready te bakken. Ondertussen verdeelt de zelf ontwikkelde applicatie de orders over de verschillende bezorgroutes. Na het samenstellen van de orders komen Bready’s fietskoeriers in alle vroegte in actie. Zij brengen het verse brood tussen 6 en 7 uur ’s ochtends van deur tot deur.

Het oorspronkelijke idee voor Bready komt van ras ondernemer Erwin Miedema (Haarlems ondernemer van het jaar 2016) en zijn vrouw Kirsten Zwart. “Wij baalden van de oudbakken boterhammen die we ’s ochtends op ons bord hadden. Waarom hangt vers brood alleen in het buitenland, op vakantie aan de deur, maar niet thuis? Er kan tegenwoordig zoveel online besteld en bezorgd worden, waarom geen vers brood? Zo is het idee van Bready rond mei 2017 geboren: een service die de ochtenden met een druk gezin makkelijker en relaxter maakt”.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)