Menu

VACATURE: CAMERA / EDITOR

Altijd al bij de televisie willen werken? Op dit moment zijn we vooral opzoek naar talenten die ons achter de schermen bij Haarlem105 kunnen ondersteunen! Haarlem105 komt elke week met ons eigen nieuwsoverzicht. Ook zijn we aanwezig bij de tofste evenementen in de hele regio.

EBBM8931.jpg


 

Wat kan je verwachten?
Onze programma’s vallen natuurlijk niet uit de lucht: presentatoren, producenten, cameramensen en editors werken samen om het beste product te maken. Daar hebben we jou bij nodig! Je kan bij ons achter de schermen terecht voor productie, filmen of editen. We verwachten van je dat je wekelijks enkele uren kan vrij maken om met ons op pad te gaan voor een item, of het monteren (dit kan in overleg ook thuis).

Wie zoeken wij?
Je hebt een binding met de regio (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal e.o.) en vindt het leuk om je te ontwikkelen binnen ons televisie team. Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen eis. We helpen je graag om je eerste stappen te maken in de journalistiek of media. Verder is humor, een voorliefde voor koffie of thee en positiviteit altijd mooi meegenomen.

Iets voor jou? Mail dan snel naar solliciteren@haarlem105.nl o.v.v. Vacature Camera / Editor. Hopelijk tot snel!

Haarlem105 is een vrijwilligersorganisatie. Samen met meer dan vijftig vrijwilligers bieden wij nieuws, cultuur en entertainment op radio, televisie en internet aan de gehele regio. We zijn nieuwsgierig, doelbewust, objectief, positief en actueel. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)