Menu

Charlot wint de eerste voorronde van de Rob Acda Award

Gepubliceerd op: 22/11/2019

Charlot wint de eerste voorronde van de Rob Acda Award

Charlot heeft donderdagavond de voorronde van de Rob Acda Award gewonnen.

De band heeft zich hiermee als eerste band geplaatst voor een plek in de finale.

De kleine zaal van het Patronaat was goed gevuld met fans. Voor de jury was het weer appels met peren vergelijken maar koos Charlot als winnaar. Zij maken kans op een goed gevuld prijzenpakket met als hoofdprijs een optreden op Bevrijdingspop 2020. "Deze band brengt gelijk sfeer, een goede uitstraling en presentatie. De nummers hebben artistieke ambitie". Aldus de jury over Charlot.

Als runner-up werd LÖNA als winnaar gekozen als winnaar. “De avond duikt gelijk de diepte in met deze intrigerende zussen. Goed dat jullie heftige thema’s niet schuwen. Het gaat écht ergens over.”

Kendolff ging naar huis met de welverdiende publieksprijs.

De tweede voorronde is donderdag 12 december met 3 Point Landing, Catwise, Edwin Danks, Melle en Minor Citizen. De finale is op 16 april in de grote zaal van het Patronaat.

De Rob Acda Award is een muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Zij krijgen middels de competitie de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Naast een uitgebreid prijzenpakket zullen de deelnemers ook veel begeleiding krijgen in de volgende stappen van hun carrière.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)