Menu

Club Stalker na mooi slot weekend nu echt dicht

Gepubliceerd op: 13/05/2019

Club Stalker na mooi slot weekend nu echt dicht

De deuren van Club Stalker zijn nu definitief gesloten.

Het slotfeest kon zaterdagavond rekenen op honderden bezoekers en vele oud-werknemers en dj's maakten er een mooie avond van.

De club stroomde al vroeg op de avond vol. Er kon al snel niemand meer bij en de enthousiaste massa ging los op de muziek. Ook eigenaar Damir beleefde, ondanks de sentimenten, een plezierige nacht. "De allerlaatste en de allermooiste ook", beschrijft hij de avond. "Het is echt genieten, al die mensen en al die bekende gezichten. Iedere plaat moet je voelen, tot de laatste." 


Oude gediende als Sven, Tettero, Lucien Foort, Sluwe Vos en Mike Ravelli stonden nog één keer achter de draaitafels tijdens het slotweekend. Na een aantal keer 'echt de laatste plaat' draaide Mike Ravelli zondag vroeg in de ochtend toch echt de laatste plaat. Veel aanwezige bezoekers, medewerkers, vrienden en dj's waren zichtbaar geëmotioneerd. 

Voor wie er niet bij was, of de avond nog eens wil herbeleven is er goed nieuws. Alle dj sets van de slotavond zijn opgenomen en zijn binnenkort terug te horen tijdens het radioprogramma Nachtdieren op Haarlem105.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)