Menu

Dag van Hoop viert verbinding

Gepubliceerd op: 14/04/2015

Dag van Hoop viert verbinding

Verhalenverteller Hakim Traïdia, singer-songwriter Rogier Pelgrim, burgemeester Bernt Schneiders en de voorzitter van de Samenwerkende Marokkaanse organisaties Raja Alouani zijn onderdeel van het programma tijdens het festival Dag van Hoop op zondag 19 april.

Op de Dag van Hoop worden er vragen gesteld als: Wat verbindt christenen, joden en moslims? Hoe is het met het onderlinge begrip en het vertrouwen in Haarlem gesteld? En waar hopen gelovigen op?

De Dag van Hoop wordt georganiseerd door Stem in de stad. Directeur Ranfar Kouwijzer legt uit dat de verbondenheid tussen de verschillende religies gevierd moet worden.

“Tegenwoordig lijkt het wel eens alsof er alleen onoverbrugbare verschillen zijn tussen religies. Debat is nodig, maar het vieren van overeenkomsten en verbondenheid en het ontmoeten van elkaar ook. Dat willen wij bieden tijdens Dag van Hoop”, vertelt Ranfar Kouwijzer, directeur van Stem in de stad.

Bezoekers kunnen tijdens Dag van Hoop zich laten inspireren, andere mensen ontmoeten, genieten van mooie muziek, lekker eten en bijzondere kunst aanschouwen. Het precieze programma is te vinden op www.stemindestad.nl.

Dag van Hoop
Zondag 19 april van 13.30 tot 16.30 uur
Locatie: Nieuwe Groenmarkt 20-22 Haarlem


Meer Archief

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)