Menu

Dansen in de vroege uurtjes

Gepubliceerd op: 27/02/2019

Dansen in de vroege uurtjes

Haarlemmers die graag nog een avondje gaan stappen, maar geen zin hebben om een hele nacht door te halen kunnen binnenkort opgelucht adem halen.

In maart start hier een nieuw concept: de MicroClub.

De Microclub is opgericht om iedereen van 23 jaar en ouder een plek te bieden waar in het weekend al vroeg op de avond gedanst kan worden. Volgens oprichter Melvin Bruhn kan je in de meeste steden rond acht uur prima ergens eten, of de kroeg in, maar dansen zit er niet in. Dan moet je toch vaak wachten tot middernacht, of zelfs later.

"Zeker eind twintigers, dertigers en veertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een clubavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt", vertelt Bruhn op Haarlem105.

Na eerdere edities in onder andere Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam is op 30 maart Haarlem aan de beurt. "In Haarlem hebben we een hele gave locatie gevonden. Ik vind het ook wel leuk om een beetje buiten het clubcircuit te kijken, dat is hier zeker gelukt: de wachtkamer op het station in Haarlem. Terwijl je zelf aan het feesten bent, zie je de buitenwereld gewoon om je heen reizen."


De eerste editie is op 30 maart en begint om 20:00, in de wachtkamer 2e klasse op perron 3A. De line-up is nog even geheim. Klik hier voor meer informatie.

Foto: Chiel Eijt / de MicroClub


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)