Menu

David Guetta op 25e editie DanceValley

Gepubliceerd op: 10/04/2019

David Guetta op 25e editie DanceValley

Festival Dance Valley heeft het eerste deel van haar line-up bekendgemaakt.

Hoofdact dit jaar is de franse dj David Guetta. Het is voor het eerst in zeven jaar dat de franse dj weer optreed op een Nederlands festival.

Guetta hoort tot de grootste dj's van de wereld. Zo heeft hij meerder hits op zijn naam staan, met o.a. Justin Bieber en Madonna, meerdere jaren in de top 10 geëindigd van de DJ Mag Top 100, waarvan in 2011 op de eerste plek.

Naast de franse dj zullen ook onder andere. Fedde Le Grand, Ummet Ozcan, Ferry Corsten, Bizzey, Chuckie, Firebeats, ROD en Kris Kross Amsterdam optreden op de 25e editie van een van de oudste festivals ter wereld.

Om de 25e editie te vieren heeft de organisatie besloten om dit jaar weer ruimte te geven aan de muziekstijlen techno en trance. Woordvoerder Wytze Dijk: "We vonden het heel belangrijk om voor onze 25e verjaardag recht te doen aan de historie van het festival door zoveel mogelijk verschillende muzikale stijlen een plekje te geven op ons prachtige, heuvelrijke terrein. Naast vaste waarden als house en hardcore, hebben we daarom dit jaar ook een techno- en trancepodium. " 

Een aantal jaar geleden moesten deze stijlen plaats maken voor o.a. een hiphop area. Ook dit jaar is er weer hiphop en urban, maar ook de terugkomst van een techno en trance area.

Dit jaar is Dance Valley op zaterdag 10 augustus in Spaarnwoude. Dance Valley verwacht ongeveer 25.000 tot 30.000 bezoekers te mogen ontvangen deze editie.

Foto: Haarlem105


Meer Regio

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)