Menu

Derde editie van Haarlem Wijn in St. Bavo

Gepubliceerd op: 28/05/2015

Derde editie van Haarlem Wijn in St. Bavo

Dit jaar wordt Haarlem Wijn voor de derde keer georganiseerd in de Stu. Bavokerk in Haarlem. Dit kwalitatief hoogstaande evenement is voor mensen die van wijn en het Bourgondische leven houden.

Bijna alle wijnbedrijven uit de Haarlemse regio zijn vertegenwoordigd. Alle deelnemers geven een indruk van het eigen assortiment, waarbij het proeven uiteraard niet achterwege wordt gelaten. Er kan worden genoten van honderden wijnen tijdens het optreden van trio 'Bubbels'. De meisjes met smaak doen dit jaar de catering. Naast de bekende en lekkere bitterballen wordt er ook kaviaar en nog veel meer stijlvolle hapjes geserveerd.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om alle wijnen via een speciaal ontwikkelde app te bestellen. De app is een paar dagen voor Haarlem Wijn te downloaden via de App Store. Daar kunnen alle wijnen van alle exposanten worden bekeken, beoordeeld en besteld.

Kaarten voor Haarlem Wijn zijn te koop voor €15,- via de site www.haarlemwijn.nl. Alle bezoekers krijgen een wijnproefglas om zo de verschillende stands aan te doen en het glas weer op te vullen. Aan de deur kopen kan ook, dan is een kaart €20,-.

Haarlem Wijn vindt plaats op zaterdag 31 mei van 17.00 uur tot 22.00 uur.


Meer Archief

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)