Menu

Dit mag je niet missen op Veerplas Festival

Komend weekend strijkt het Veerplas Festival weer neer aan de rand van Haarlem. Op misschien wel de leukste plek voor een festival, de veerplas.

Maandag maakte de organisatie bekend dat het festival volledig is uitverkocht. Heb je een kaartje kunnen bemachtigen? Dan hier onze tips die je zeker niet mag missen op zaterdag 8 juni:

Dominik Eulberg
Een van de headliners van het festival. Voor zijn tracks gaat hij regelmatig de natuur in om geluiden op te nemen en verwerkt dit op geheel eigen wijze in zijn nummers. Zeker de moeite waard om bij te zijn!
WAUS stage

Hollt
Is al eens bij N8dieren te gast geweest op Haarlem105. Heeft voor zijn afstuderen een eigen controler gemaakt, de 'Holtheseizer'. Bijzijn is mee maken :)
WAUS stage

Benny Rodrigues
Eigenlijk heeft deze man geen introductie nodig. Ook bekend als zijn alter ego's ROD en Younger Rebinds.
Bekend om zijn draaikunsten en inmiddels ook om zijn eerlijke Facebookposts.
023 Techno x Nooduitgang stage

DJ The Prophet
Staat ook wel bekend the ‘Godfather of Hardstyle’, omdat hij als een van de weinige dj's uit de vroegere dagen nog altijd bij de grote hoort. Voor de liefhebber van wat stevigere muziek zeker een must.
Haarlemsch Finest stage

Mickey Zhang
Wordt ook wel de 'Godfather of Chinese dance music' genoemd. Komt uit Bejing en komt naar Haarlem voor Veerplas Festival.
023 Techno x Nooduitgang stage

Idaly (live)
Even wat anders dan al die dj's? Kom dan naar Idaly. Idaly Faal, beter bekend als simpelweg Idaly, is een Nederlands rapper en producer. Heeft samengewerkt met o.a. Lil' Kleine en Ronnie Flex en kan je kennen van deze hit.
Glijles stage

Dansor
Een van de weinige vrouwen op de line up. Geboren in Hongarije en woont al een tijd in Nederland. Is de oprichter van Comport Records, gedraaid op o.a. Sziget Festival en ADE. Zeker de moeite waard om een dansje te wagen.
Waus stage

En mocht je geen kaarten hebben voor Veerplas Festival, of na 23:00 nog wel even door willen gaan, dan is er natuurlijk een afterparty in het Patronaat i.s.m. 023 Techno. Twee zalen, plus een chill area en o.a Joran van Pol, 023 Techno en Minoz verzogen de muziek. Haarlem105 zendt ook de hele dag uit vanaf het Veerplas Festival. Vanaf 12:00 hoor en zie je sfeerverslagen, interviews en natuurlijk de muziek!

Dit is een artikel van N8dieren op Haarlem105. Elke vrijdagavond de lekkerste house en techno, dj's uit de regio en tips en nieuws uit festivalland. Uitzeding van N8dieren gemist? Beluister alles terug via de podcast.

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)