Menu

Doorstart Honkbalweek definitief met Guus van Dee

Gepubliceerd op: 12/10/2017

Doorstart Honkbalweek definitief met Guus van Dee

Het team dat de haalbaarheid van de doorstart Honkbalweek Haarlem heeft onderzocht, is trots om te kunnen melden dat Guus van Dee de nieuwe voorzitter zal zijn van het organisatiecomité.

“Na het vaststellen van de haalbaarheid in juni, hebben we een profiel opgesteld voor de vacature van voorzitter. Deze zoektocht bracht ons bij Guus van Dee. Een bekende in de Honkbalwereld met een uitgebreide staat van dienst op het bestuurlijke vlak, zowel binnen als buiten het honkbal en breed netwerk”, aldus Henk Uildriks, stuurman van de haalbaarheidscommissie.

In 1976 was de toen 25-jarige Guus van Dee voor het eerst betrokken bij de organisatie van de Honkbalweek. In de daaropvolgende jaren werd de docent lichamelijke opvoeding een steeds bekender gezicht in de wereld van het honk- en softbal.
Zo was hij voorzitter van de Haarlemse Softbalweken tussen 1995 en 1999, was Van Dee lid van het bondsbestuur van de KNBSB van 2003 tot en met 2006 en is hij zes jaar, van 2010 tot en met 2016, bestuurslid geweest van de Koninklijke Vereniging Voor Lichamelijke Opvoeding.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)