Menu

Drie personen uit de bus richting Haarlem gezet

Gepubliceerd op: 16/11/2017

Drie personen uit de bus richting Haarlem gezet

Een buschauffeur van Connexxion heeft op het traject van Amsterdam Bijlmer Arena richting Haarlem Station twee vrouwen en een man de bus uitgezet.

Een buschauffeur van Connexxion heeft donderdag op het traject van Amsterdam Bijlmer Arena richting Haarlem Station twee vrouwen en een man de bus uitgezet.

De vrouwen stapten achter de bus in bij de halte Herikerbergweg in Amsterdam. Achter instappen is officieel verboden in bij lijn 356. Haarlemmer Bas die in de bus zat vertelt: "Veel chauffeurs openen juist de achterdeur om de instaptijd te verkorten. Deze chauffeur weer niet, dit schept natuurlijk verwarring op bij de reiziger."


"De chauffeur heeft beide dames verzocht voor in te stappen, toen ze dat deden werden zij geweigerd. De chauffeur liet de volle bus niet vertrekken totdat beide vrouwen uitgestapt waren", aldus Bas. "De bus was vol op dat moment en vele reizigers stonden op voor beide vrouwen, maar de chauffeur wilde niet vertrekken."

"Toen de volgende bus kwam aanrijden, besloten alle passagiers uit te stappen. Toen wilde de chauffeur ineens wel vertrekken", stelt Haarlemmer Bas.

"Ik heb goed gehandeld, aldus mijn baas", zei de chauffeur over de intercom. Een passagier sprak de chauffeur hier verontwaardigd op aan. Ook deze persoon werd toen de bus uitgezet.

Passagiers hadden uiteindelijk tien minuten vertraging. Eén vrouw in de bus stelde met Connexxion te hebben gebeld, die gaven aan dat er meer van deze klachten over de chauffeur zijn binnengekomen. Wat Connexxion gaat doen met deze chauffeur is onbekend.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)