Menu

Elisa mist kampeervakantie: Camper gestolen

Gepubliceerd op: 08/08/2017

Elisa mist kampeervakantie: Camper gestolen

De kleine Elisa zou deze zomer met haar moeder, haar opa en zijn vrouw voor het eerst op kampeervakantie gaan, maar door een brutale diefstal gaat dat plan niet door.

Een dag voor vertrek bleek de camper spoorloos verdwenen.

Elisa is heel verdrietig en vindt het heel zielig voor opa Jim Wu en zijn vrouw Else Oostendorp. Ook zijzelf zijn erg aangedaan door de diefstal. "De bus was heel belangrijk voor ons, want het was onze vrijheid", vertelt Jim terwijl hij de plek aan de Haarlemse Parklaan laat zien waar hij de camper voor het laatst parkeerde.

De camperbus was extra beveiligd met een stuurslot en er is geen ruitje ingetikt. Daarom dachten Jim en Else dat 'ie mogelijk op een trailier was gezet. De verzekeringsman liet hen echter weten dat dieven van tegenwoordig zulke geavanceerde apparatuur hebben dat ze overal inkomen en met alles kunnen wegrijden.

Jim en Else hadden lang gespaard voor de camper die ze zo'n drie jaar in hun bezit hebben gehad. Extra pijnlijk is dat de auto was volgestouwd met spullen die ze wilden meenemen op vakantie. Zo was er was bijvoorbeeld ook een iPod aan boord met veel muziek erop. "Dat is nu allemaal weg."

Dat hun oproep op Facebook inmiddels ruim 7.500 keer is gedeeld, biedt hen de stille hoop dat hun geliefde camper nog boven water komt. Het gaat om een metallic-groene Volkswagen California T5 met kenteken 71-XRS-1. Bron/foto NH


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)