Menu

Ellij winnaar Rob Acda Award

Gepubliceerd op: 20/04/2019

Ellij winnaar Rob Acda Award

Ellij heeft de finale van de Rob Acda Award gewonnen. Dat werd vrijdagavond bekend tijden de live uitzending op Haarlem105 vanuit het Patronaat.

De band mag na deze overwinning Bevrijdingspop openen. De jury zei over Ellij dat ze een zeer goede sound en opstelling hebben met een vol geluid.

Op de tweede plek is Flying Nemo geindigd. Zij mogen hierdoor spelen op Youngart festival. De derde prijs gaat naar Lilith, zij mogen een keer als voorprogramma in Podium Victorie in Alkmaar spelen.

De publieksprijs is gewonnen door ClosetoFire. "ClosetoFire is geen band maar een hele beweging", aldus de jury.

Lilith
"Dit klopt als een bus! De jury wordt blij van de sound, origineel, deze vrouwen staan al drie nul voor!"


Flying nemo 
"De eerste drie nummers lijkt er elke keer een ander band op het podium te staan. De frontman laat ons in een prettige verwarring achter.  De creativiteit is er!" 

Operation hurricane
"Deze band heeft gevoel voor sound. Het zijn stuk voor stuk goede muziekanten. Stoer in deze finale. Soms een beetje uit de bocht, niet geschoten is altijd mis.."

Close to fire
"Frisse pop band. Dit is geen band, het is een hele beweging.. Zoveel fans, nu al, dat beloofd wat! Jullie zijn zo ontzettend catchy, pas op dat je niet te luchtig wordt!"

De Rob Acda Award is een competitie voor opkomend talent in Haarlem en omstreken. De artiesten krijgen de kans om zich muzikaal te ontwikkelen en de volgende stap in hun carrière te zetten. Ook krijgen de artiesten podiumervaring, feedback van professionals en een goed gevuld prijzenpakket met onderanderen een optreden op Bevrijdingspop.

Haarlem105 zendt de Rob Acda Award live uit. Uitzending gemist, of terug luisteren? Dat kan op via deze link (tot 14 dagen na uitzending).


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)