Menu

Eredivisiedroom Telstar voorbij

Gepubliceerd op: 13/05/2018

Eredivisiedroom Telstar voorbij

De Witte Leeuwen zijn zondagmiddag strijdend ten onder gegaan op de Vijverberg in Doetinchem. Een 4-2 verlies was niet genoeg om de finale van de play-offs te halen.

Telstar ging met een prima uitgangspositie de tweede wedstrijd in, nadat er afgelopen donderdag met 3-2 gewonnen werd in eigen huis. Een gelijkspel was immers genoeg voor de Velsenaren om richting de finale te gaan van de play-offs richting de Eredivisie.

De Graafschap wilde hier echter niet aan meewerken en maakte met twee treffers binnen 25 minuten snel de achterstand ongedaan. Vlak na rust liet Hamdaoui de Velsenaren weer hopen na een rake vrije trap. Serrarens bracht de marge weer tot twee negen minuten na de treffer van Telstar. Weer negen minuten later was het opnieuw Telstar via een pingel benut door Novakovich dat de stand over twee wedstrijden weer gelijk trok.


Tien minuten voor tijd gooide De Graafschap de wedstrijd definitief op slot door de 4-2 binnen te tikken. Over twee wedstrijden hebben de Superboeren daarmee een stand van 6-5 behaald, waardoor Telstar ook volgend jaar weer is te bewonderen op het tweede niveau van Nederland.


Meer Regio

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)