Menu

Flowers & Fashion tijdens etalagewedstrijd en modeshow

Gepubliceerd op: 18/04/2016

Flowers & Fashion tijdens etalagewedstrijd en modeshow

De etalagewedstrijd voor de winkeliers in de Haarlemse binnenstad kan op een grote deelname rekenen. Meer dan 50 winkeletalages worden deze week aangekleed in het thema van het bloemencorso: ‘Flowers & Fashion’.

De meest creatieve en kleurrijke etalage wordt uitverkozen tot de beste bloeiende etalage van 2016 en wint mooie prijzen, waaronder een redactioneel stuk in Goede Zaken van Holland Media Combinatie en een speciaal consult van Shopology.

De jury die op 24 april een rondje om de etalages doet bestaat uit de winnares van de 2014-editie van het SBS6-programma ‘Hollands beste bloemstylist’, Sarah Dikker. Dikker wordt bijgestaan door interieur- en modestyliste Vivian Puype. De Haarlemse vertegenwoordiging in de jury bestaat uit Joyce Langenacker, wethouder werk, economische zaken, sociale zaken en wonen.

Voorafgaand aan de binnenkomst van de 17 praalwagens vanuit de Bollenstreek vindt de gezelligste borrel van het bloemcorso plaats bij Van Duivenbode/Meneer Frans. Aanvang is 19.30 uur. Tijdens de borrel worden de ontwerpen van de onlangs uitgeschreven bloemenjurk-designwedstrijd getoond aan het publiek. Presentatie is in handen van Dolly Bellefleur. Vind u het leuk om hierbij aanwezig te zijn? Aanmelden kan via info@vbgs.nu

Het is de taak aan de jury om het mooiste ontwerp er tussenuit te halen. Ontwerpster en beeldend kunstenaar Maudy Alferink maakte het toonaangevende beeld van de designwedstrijd en zit de jury voor. Zij wordt hierbij gesteund door Nicoline van Marle van Hillenius Couture en Ceoni van Broekhuizen. Ceoni is co-owner van de creatieve hotspot ONS in de Schagchelstraat en bedenker en ontwerper van het eigen modelabel Karel&Kees.


Meer Archief

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)