Menu

Fotoserie: Sprankelende start van het eerste Lentefestival in Bloemendaal

Gepubliceerd op: 20/05/2019

Fotoserie: Sprankelende start van het eerste Lentefestival in Bloemendaal

Met een optreden van de Muziekschool Jaap Prinsen in het openluchttheater Caprera werd afgelopen vrijdag de eerst editie van het Lentefestival muzikaal geopend.

Camerata Bloemendaal, het klassieke orkest van de Muziekschool, trad als eerste op. Solist was de befaamde pianist Cor Bakker. Ze speelden een gevarieerd programma met muziek van o.a. Richard Wagner, Elton John en Astor Piazzolla.

In de pauze de uitreiking van Bloemendaler van het Jaar door Burgermeester Elbert Roest. Dit jaar viel die eer aan Ronald Timmermans.

Na de pauze was de beurt aan Bloemendaal Funk Factory, het swingende poporkest van de Muziekschool. Ze werden bijgestaan door Lucretia van der Vloot (Big Black & Beautiful), Def P (Osdorp Posse) en Eline Gemerts (Hans Dulfer, Sister Sledge).

Het werd een bijzondere en afwisselende avond en een gedenkwaardige opening van het allereerste Lentefestival Bloemendaal!

Ook op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei waren er nog allerlei activiteiten in de gemeente. Onder andere een tentoonstelling met het werk van 15 beroemde Bloemendaalse kunstenaars in de Pop-Up galerie in het centrum van Bloemendaal en in Boerderij Elswout. Onder dit bericht enkele foto's van fotograaf Erwin Bartman (Haarlem105).


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)