Menu

Gemeente Heemstede komt naar je toe deze maand!

Gepubliceerd op: 08/02/2019

Gemeente Heemstede komt naar je toe deze maand!

Een aantal bestuurders en ambtenaren van de gemeente Heemstede gaan komende weken de straat op voor interviews met inwoners uit de gemeente.

In gesprekken van ongeveer tien minuten willen zij te weten komen wat inwoners en ondernemers belangrijk vinden in hun leefomgeving. Ook willen ze erachter komen hoe inwoners betrokken willen worden bij een beslissing daarover. Van maandag 11 tot maandag 25 februari worden de interviews gehouden en kan je de bestuurders op verschillende plekken tegenkomen in de gemeente Heemstede.

Het verslag van de interviewresultaten wordt gebruikt voor de nieuwe omgevingsvisie en voor een nieuw participatiebeleid van de gemeente. De straatinterviews zijn een vervolg op de eerder gehouden online enquĂȘte over hoe inwoners en ondernemers ondersteuning willen bij initiatieven en hoe zij betrokken willen zijn bij overheidsbeleid.

Burgemeester Astrid Nienhuis trapt de interviews af op maandag 11 februari. Zij zal die dag in de Raadhuisstraat en op de Binnenweg in de gemeente te vinden zijn.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)