Menu

Geslaagde editie van Houtfestival

Gepubliceerd op: 17/06/2019

Geslaagde editie van Houtfestival

Volgens de organisatie was de 34ste editie van het Houtfestival afgelopen weekend geslaagd.

De combinatie van prima festivalweer en een volgepakt cultureel programma bracht op zaterdagavond en zondag Haarlem richting de Hout. In een drukke Haarlemmerhout genoten mensen van muziek uit binnen- en buitenland.

Volgens de organisatie verscheen zaterdagmiddag perfect op tijd het zonnetje voor de Houtnacht. Op drie verschillende podia zorgden de optredens van onder andere Spektrum, Soultrash en T-99 voor een eigenzinnige en authentieke sfeer waar jong en oud van genoten.

Ook op zondag was het gezellig druk. Terwijl in de Grenzeloos tent het Ma’tut Music Ensemble en het Etenesh Wassié Trio indruk maakten blies in Familia Convoi Exceptional het dak eraf. Naarmate de avond naderde kwam de culturele sneltrein op volle toeren. Op de jazzpunk van Benjamin Herman’s Bughouse en de tropische Zoca Flava afsluiting van Onipa en Umoja danste het publiek de nacht in.

Ook buiten de podia was er van alles te beleven. Verhalenvertellers namen je mee naar vreemde werelden, documentaires van verschillende filmmakers toonden het leven uit allerlei gezichtspunten en de audiovisuele kunst van het Golfproject daagde de zintuigen uit. Op de meest onverwachte momenten stuitte je op optredens en demonstraties, zomaar midden op het veld.

Foto: Houtfestival


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)