Menu

Haarlems bedrijf in de race voor stagebedrijf van 2019

Gepubliceerd op: 20/05/2019

Haarlems bedrijf in de race voor stagebedrijf van 2019

Het Haarlemse PXL.Widgets is genomineerd voor stagebedrijf van het jaar 2019.

Het digitale bureau staat momenteel in de top 3, samen met grote spelers als Omnicom PR Group en Wehkamp. Ook een van de stagiaires van PXL.Widgets is genomineerd: Sara Prifti dingt mee voor de titel stagiair van het jaar 2019.

Deze verkiezing is een initiatief van Dag van de stagiair. Dit initiatief is opgezet om stagiairs en stagebedrijven één dag per jaar in het zonnetje te zetten. Winnaars worden gekozen op basis van de visie van een jury en publieksstemmen.

Alexander Jong  zet zich dagelijks in voor de stagiairs bij het Haarlemse bedrijf: “Studenten draaien volledig mee op projecten. Aan het begin van hun stage wordt hen verteld dat zij kans maken op werkstudentschap na hun stage. Dit houdt in dat de toptalenten na hun stage parttime bij ons kunnen werken. Wij zijn sinds dit jaar ook op de zaterdag open, speciaal voor de studenten. De nominaties zijn dan ook een beloning voor de energie en tijd die we hierin stoppen.”

De winnaars van stagebedrijf en stagiair van het jaar 2019 worden op woensdag 22 mei bekendgemaakt. Het is nog mogelijk om te stemmen.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)