Menu

Haarlemse en Heemsteedse activiteiten rond het Bloemencorso

Gepubliceerd op: 08/04/2019

Haarlemse en Heemsteedse activiteiten rond het Bloemencorso

Komende zaterdag rijdt de stoet praalwagens ter ere van het Bloemencorso als vanouds door de Bollenstreek van Noordwijk naar Haarlem.

In Haarlem en Heemstede worden extra activiteiten voor en tijdens de optocht georganiseerd. In Haarlem organiseert vrouwenbelangenorganisatie Zonta een wandeling door het centrum. In Heemstede worden op de Raadhuisstraat en de Binnenweg verschillende acts gehouden en zijn de winkels open tot 20:00.

De Zonta Walk Haarlem is een 3 kilometer lange wandeling door het centrum. Tijdens de wandeltocht zullen op verschillende punten optredens plaatsvinden. De lopers zullen tussen 19:00 en 20:00 in blokken van 50 mensen van start gaan. De Walk duurt ongeveer 2,5 uur, zodat men op tijd terug is voor de aankomst van de praalwagens. Aanmelden voor de Zonta Walk Haarlem kan hier.

In Heemstede organiseert winkeliersvereniging Winkelcentrum Heemstede de Happy Flower Hour. Tussen 14:00 en 20:00 zullen er diverse acts opgevoerd worden op de Raadhuisstraat en de Binnenweg. Dit jaar is het voor het eerst dat de route van het corso door de winkelstraat gaat. De winkels zijn ook open tot 20:00. Vele winkeliers zullen voor hun klanten iets organiseren. Rond 20:30 rijdt de stoet wagens voor het Raadhuis langs.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)