Menu

Haarlemse PXL.Widgets verkozen tot stagebedrijf van het jaar

Gepubliceerd op: 23/05/2019

Haarlemse PXL.Widgets verkozen tot stagebedrijf van het jaar

PXL.Widgets is op woensdag 22 mei verkozen tot Stagebedrijf van het jaar 2019.

Andere kanshebbers waren Wehkamp, Omnicom en het Haarlemse internetbureau.

Het Haarlemse PXL.Widgets was twee keer genomineerd: een nominatie voor het bureau zelf en een nominatie voor Sara Prifti, een van hun stagiaires. Dat die eerste titel nu binnen is, is een grote beloning voor Operations Director Alexander Jong: “Het winnen van de prijs is voor ons een grote eer. Ons grootste doel was impact maken, en we hebben geleerd dat het begint bij het aanbrengen van focus en het hebben van passie en ambitie”.

Met het winnen van de award wil PXL.Widgets een voorbeeld stellen voor anderen. Managing Director Matthijs Kruijer zegt hierover: “Wij willen andere bedrijven inspireren om stagiairs een goede begeleiding te geven. Deze talenten zijn over enkele jaren op de arbeidsmarkt en het is essentieel dat zij een goede basis mee krijgen. Door een veilige omgeving te creëren waar talenten zich kunnen ontplooien, maken we ze klaar voor de volgende stap in hun carrière.”

Stagebedrijf en Stagiair van het jaar werden dit jaar voor de zesde keer uitgereikt door de Dag van de stagiair. Dit initiatief van Studentenbureau is opgezet om stagiairs en stagebedrijven één dag per jaar in het zonnetje te zetten. Winnaars zijn gekozen op basis van de visie van een jury en publieksstemmen. Het is het eerste jaar dat PXL.Widgets meedeed aan de verkiezing. Het bureau wint hiermee de titel, de award en een trainingspakket.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)