Menu

IJmuiden tourde door Amsterdam

Gepubliceerd op: 27/07/2019

IJmuiden tourde door Amsterdam

Geen I Amsterdam, maar .IJmuiden op het Museumplein en de Dam. De citymarketingorganisatie van de kustgemeente heeft de letters vrijdag op een vrachtauto gezet om ermee door Amsterdam te touren.

De actie trok veel aandacht van zowel toeristen als inwoners van de stad, die door een flyerteam werden verleid om IJmuiden en de andere kernen van Velsen te komen ontdekken.

De letters zijn een vette knipoog naar Amsterdam, aldus de organisatie. "De letters zijn weggehaald van het Museumplein en het toerisme wordt aan banden gelegd; een uitgelezen moment om te laten zien dat bezoekers hier van harte welkom zijn’, vertelt voorzitter Bas Kuntz van Stichting Citymarketing Velsen, dat de kustgemeente onder de naam .IJmuiden promoot. "We hebben echt heel veel moois te bieden. Niet alleen strand en havens, maar ook prachtige landgoederen en een uitgestrekt nationaal park. Dat brengen we op deze manier onder de aandacht van een breed publiek." De letters gaan deze zomer ook naar Dance Valley, Dutch Valley en Latin Village. 

Foto's: Citymarketing Velsen


Meer Regio

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)