Menu

Initiatievencafé

Gepubliceerd op: 14/02/2018

Initiatievencafé

Stel, je hebt een goed idee voor Haarlem.

Als je niet goed weet hoe je dat idee kan realiseren, kan je terecht bij het Initiatievencafé. Deze tweede editie vindt plaats op dinsdag 6 maart tussen 17.00 en 19.00 uur in het Seinwezen.
Het Initiatievencafé is er voor iedereen met een initiatief voor Haarlem. Zo’n ‘initiatief’ kan van alles zijn. Van het plan om een straat mooier te maken met bloembakken. Tot het idee om samen met de buren zonnepanelen te leggen op het lege dak van de tennishal in de buurt. Of om een nieuwe ontmoetingsplek op te zetten waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.
Voor zo’n idee werkelijkheid is, moet er vaak een hoop gebeuren. Met het Initiatievencafé wil de gemeente Haarlemmers op weg helpen. Door mensen met een idee te verbinden met de juiste mensen die hen verder kunnen helpen. Dat kunnen andere initiatiefnemers zijn, maar ook maatschappelijke organisaties of ondernemers.
Toegang tot het Initiatievencafé is gratis. Iedereen die 6 maart een initiatief wil pitchen kan zich voor 19 februari aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Initiatiefnemers die zich opgeven, krijgen een gratis workshop ‘Pitchen met Passie’ van expert Paul Bierman op 20 februari. Uit de aanmeldingen maakt het Initiatievencafé een selectie.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)