Menu

Jack and the Weatherman in Sound of Haarlem

Zaterdag 7 november vanaf 19.00 uur is een nieuwe aflevering van Sound of Haarlem te zien op Haarlem105 TV, met deze maand Jack and the Weatherman! Lees hier meer over ze.OVER JACK AND THE WEATHERMAN
Jack and the Weatherman zijn een laid back duo uit Haarlem, die met hun muziek de zonnige kant van het leven belichten. Met slechts een akoestische gitaar en twee stemmen houden deze jongens het simpel: luchtige liedjes met een kop en een staart, funky gitaarspel met af en toe een lome reggae chop en vloeiende raps met een gezonde dosis humor.

Zanger Berry Krikken (Jack) en gitarist/ 2e stem Sebastiaa
n Weerman (The Weatherman) komen oorspronkelijk uit het Drentse Emmen waar ze met een paar oude kartonnen dozen op de veengrond hun tijd doorbrachten met breakdancen. Jack is daarna de wereld gaan verkennen en The Weatherman heeft instrumenten opgepakt en is muziek gaan maken. Na elkaar een aantal jaren uit het oog te verloren te hebben, komen ze elkaar weer tegen bij een surfspot in Bloemendaal. Hier komen ze erachter dat ze dezelfde smaak en passie voor muziek hebben. Ze besluiten om een avondje te gaan jammen en Jack and the Weatherman was geboren.
NIEUWE SINGLE
Save the date! Aanstaande 12 november verschijnt de nieuwe single van de jongens genaamd 'Brother'. In de ochtend van 12 november gaan ze het nummer live ten gehore brengen bij Giel Beelen op NPO 3FM. 

Meer informatie over Jack and the Weatherman is te vinden op www.jackandtheweatherman.nlCopyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)