Menu

Kaartverkoop I Love Xmas gaat hard

Gepubliceerd op: 16/11/2017

Kaartverkoop I Love Xmas gaat hard

De kaarten voor de grootste kerstshow die ooit in Haarlem te zien is, gaan hard.

De kaarten voor de grootste kerstshow ooit in Haarlem, gaan hard. Bijna duizend Haarlemmers hebben hun kaartjes al gereserveerd. Theatergroep Eglentier, het Heemsteeds Philharmonisch Orkest, Danshuis Haarlem én de Philharmonie Haarlem hebben de krachten gebundeld om heel Haarlem in hogere kerstsferen te brengen.
I love Xmas – The Symphonic Edition wordt een vrolijke meezingvoorstelling voor jong en oud. Alle kerstnummers in de show zijn in een speciaal orkestarrangement gezet. I Love Xmas staat bol van goede en foute kerstnummers door de jaren heen. Een groot feest der herkenning dus. In de hilarische show lopen verschillende kerstverhalen door elkaar heen. De kerstman, Scrooge, Jozef en Maria die een slaapplaats zoeken, drie koninginnen, verkleed als de Drie Koningen, het is volgens Eglentier-acteur Hans Goes 'niet uit te leggen'.


De regie van deze productie ligt in de vertrouwde handen van Marcel Kragt. Hij weet van deze voorstelling weer een hilarisch hoogtepunt van het theaterseizoen te maken. De Philharmonie wordt omgetoverd tot één grote kerststal waarin van alles te beleven valt. Diner vooraf, hapje en drankje voor groepen, alles is mogelijk. De stoelen gaan uit de grote zaal zodat er gedanst kan worden. Er komen horecapunten in de zaal. Meezingen is niet verplicht, maar wel onontkoombaar. De Philharmonie biedt een borrelarrangement aan voor de duizendste bezoeker van I love Xmas
I Love Xmas – The Symphonic Edition speelt op 21, 22 en 23 december om 20.30 uur in de Philharmonie, Lange Begijnestraat 11. Kaarten en groepsarrangementen zijn te reserveren via www.theater-haarlem.nl of aan de kassa van de Philharmonie.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)