Menu

Kerstpakketten vanwege parkeeroverlast

Gepubliceerd op: 21/12/2017

Kerstpakketten vanwege parkeeroverlast

De parkeergarage van het Marsmanplein is nog steeds onveilig.

Daar krijgen de winkeliers steeds meer last van. Klanten van de supermarkten daar wijken uit naar andere filialen en dat kost de ondernemers zo'n 30 procent aan omzet.
Om het leed voor de omwonenden en klanten wat te verzachten deelden Han Bouwens, van het Albert Heijn-filiaal aan het Marsmanplein, en zijn Plus-collega Jeroen Vuijst kerstpakketten met artikelen uit beide supermarkten uit aan buurtbewoners. 'En geen zuinige pakketjes', zegt Vuijst. 'De mensen waren blij verrast met de inhoud.'
'We zijn met de gemeente in gesprek over mogelijkheden om toch in de buurt te kunnen parkeren. Gisteren hebben we weer een plekje gekregen in de Slauerhoffstraat. Dat zal met bebording en belijning aangegeven gaan worden.' Er worden ook verkeersregelaars ingezet om de automobilisten rond het Marsmanplein te begeleiden.
Door de stutten die geplaatst zijn in de garage zijn tientallen parkeerplaatsen onbruikbaar. Het kan nog maanden duren voor een oplossing is gevonden voor de onveilige bouwconstructie.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)