Menu

Knippen en zagen

Gepubliceerd op: 28/12/2017

Knippen en zagen

Het IVN organiseert samen met de gemeente Heemstede zaterdag 6 januari 2018 een bijzondere werkdag in wandelbos Groenendaal.

Deelnemers aan deze werkdag gaan esdoorns knippen en zagen. Om de natuurwaarde van Groenendaal verder te vergroten helpen vrijwilligers mee met dit belangrijke werk. Ideaal voor mensen die als goed voornemen hebben vaker de deur uit te gaan. In Heemstede kunnen ze een dag lekker buiten werken in de natuur met een groep enthousiaste mensen.
Vanaf 1992 wordt het wandelbos in Heemstede op ecologische wijze beheerd. Dit houdt onder andere in dat omgevallen bomen en afgebroken takken blijven liggen of worden verwerkt in takkenrillen. Zagen en knippen is nodig om Groenendaal weer natuurlijker te maken en flora en fauna mooier te maken.
Natuurliefhebbers die het leuk vinden om in de natuur bezig te zijn en een bijdrage willen leveren in Groenendaal kunnen meehelpen. Zorg zelf voor werkkleding, laarzen en neem je eigen koffie/thee mee. Voor gereedschap, begeleiding én een lekkere vlaai bij de koffie wordt gezorgd. Verzamelen voor deze werkdag is om 9.30 uur op de grote parkeerplaats van Groenendaal bij het restaurant. De werkdag duurt tot 15.00 uur.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)