Menu

LaMoer: talkshow over boeken op Haarlem105

Gepubliceerd op: 08/04/2019

LaMoer: talkshow over boeken op Haarlem105

Haarlem105 heeft er een nieuw programma bij. Vanavond om 20:00 is de eerste uitzending van LaMoer, dé talkshow over boeken.

In deze editie gaat presentator Ronald Kerstma in gesprek met Esther Gerritsen, een van onze belangrijkste hedendaagse schrijvers. Vanavond vertelt ze in de uitzending onder andere over haar inspiratie.

Kunsthistoricus Wieteke van Zeil, bekend van de sprankelende serie 'Oog voor detail’ in de Volkskrant, geeft een mini-college over de onvermoede details in bekende portretten van vrouwen. Door haar manier van kijken opent ze nieuwe werelden voor ons.

Schrijver Yaël Vinckx en dj Mark Kneppers vertellen over Nederlands kleurrijkste poppromotor Willem Venema, over hoe popsterren zich achter de schermen gedragen en over onvergetelijke concerten van Nirvana, David Bowie en anderen. Een lezing vol anekdotes en mooie muziek.

De uitzending van vanavond is een opname van 28 maart in het Patronaat café. Op zaterdag 28 mei is de vierde editie van LaMoer, op Bookstoreday. Dan zijn onder andere Marja Pruis en Jan Paul Schutten te gast.

Foto: LaMoer


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)