Menu

Landhuis Elswout nieuwe startlocatie oldtimer-rally

Gepubliceerd op: 19/04/2016

Landhuis Elswout nieuwe startlocatie oldtimer-rally

De 22ste editie van de Rotary Road Masters start op 21 april aanstaande vanaf een nieuwe locatie: Landhuis Elswout in Overveen. De rally voor het goede doel met oldtimers start en finisht hier. De oldtimer-rally voert langs de mooiste routes en plekken in Zuid-Kennemerland en Bollenstreek.

Het nieuwe decor is onderdeel van een overeenkomst met de nieuwe hoofdsponsor Cobraspen, die organisator Rotaryclub Heemstede-Bennebroek (RCHB) deze editie bekend maakt.

Op 21 april vanaf 17.00 uur zijn geïnteresseerden welkom op het landgoed Elswout waar de bolides staan geparkeerd, inclusief een unieke oldtimer uit 1910 die op stoom rijdt.

De jaarlijkse Rotary Road Masters is een fundraiser. Bezitters van unieke klassieke auto’s stellen stoelen in hun bolides beschikbaar, die door de rotaryclub worden verkocht. De opbrengst van de Rotary Road Masters komt ten goede aan een aantal geselecteerde goede doelen.

In 2016 vallen de donaties te beurt aan Tennisvereniging Smash (een tennisvereniging voor leden met een verstandelijke beperking), Friends Indeed (een waterzuiveringsinstallatie voor het Indiase vissersdorp Allivasa), Zomerrust (een hulpprogramma voor Dutchbatters met een posttraumatisch stresssyndroom) en Inloophuis Kennemerland (training van 20 vrijwilligers voor een laagdrempelige en veilige plek voor kankerpatiënten en hun naasten).

Van een bescheiden event is Rotary Road Masters in 22 jaar uitgegroeid tot een groot spektakel, dat al meer dan een half miljoen euro heeft opgebracht voor de geselecteerde goede doelen.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)