Menu

Linkshandigendag bestaat!

Gepubliceerd op: 28/12/2017

Linkshandigendag bestaat!

Het nieuwe jaar staat voor de deur.

Ook 2018 staat weer bol van de bijzondere dagen. Naast de bekende speciale dagen als Moederdag, Sinterklaas en Kerstmis zijn er op de Issuekalender nog tal van opmerkelijke dagen om bij stil te staan. Naast maatschappelijk relevante dagen zijn er ook enkele zeer bijzondere vieringen.
Op 4 januari vieren we Wereld Braille Dag, 11 februari is de Europese dag van Alarmnummer 112 en op 5 oktober staan we stil bij de Dag van de Glimlach.
Ook kleuren doen het goed met Roze Maandag op 23 juli, Dress Red Day op 29 september en Paarse vrijdag op 14 december. De dieren worden niet vergeten. 26 mei is het de Dag van het Aangespannen Paard, 7 maart is het Luizendag en 8 en 9 september hebben we zelfs een heus Weekend van het Varken. Of 24 maart, Landelijke Loslaatdag, voor honden ook een feest wordt valt nog te bezien.
Verder worden de dames in het zonnetje gezet op de Dag van de Doktersassistente, op de Internationale Dag van de Vroedvrouw, op Girlsday, en op de Internationale Dag van de Plattelandsvrouwen. Die dagen vallen niét samen met de Geen BH-dag, op 13 oktober.
De Issuekalender is een initiatief van Issuemakers, een organisatie die adviseert bij zaken die maatschappelijke of politieke impact hebben of willen maken.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)