Menu

Lokale goede doelen maken kans op donatie

Gepubliceerd op: 16/10/2017

Lokale goede doelen maken kans op donatie

Vanaf maandag 16 oktober kunnen Nederlanders hun lokale stichting of vereniging aanmelden voor de actie ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds.

Uit alle inzendingen worden in 52 regio’s vijf goede doelen genomineerd. Heel Nederland kan vervolgens stemmen op hun favoriet en per regio ontvangt het initiatief met de meeste stemmen de hoogste donatie. Nederland telt tal van lokale initiatieven die zich inzetten om mensen vooruit te helpen. Met ‘Help Nederland vooruit’ wil het ING Nederland fonds deze initiatieven een steuntje in de rug geven. 260 lokale initiatieven ontvangen donatie

Van maandag 16 oktober tot en met 16 november kunnen alle Nederlanders hun lokale initiatief aanmelden op  www.ing.nl/helpnederlandvooruit. Uit alle inzendingen worden in elke regio door de lokale ING kantoren vijf goede doelen genomineerd. Heel Nederland kan vervolgens stemmen op hun favoriete lokale initiatief tijdens de online stemronde die start in januari 2018. Het aantal stemmen bepaalt de hoogte van de donatie die varieert van €5.000,- voor het goede doel met de meeste stemmen tot €1.000,- voor de nummer vijf. In totaal ontvangen 260 lokale initiatieven een donatie van het ING Nederland fonds.


Meer Regio

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)