Menu

Lommerse kondigt afscheid aan

Gepubliceerd op: 15/11/2017

Lommerse kondigt afscheid aan

Ooit begonnen als de jongste theaterdirecteur van Nederland gaat de directeur van de Toneelschuur, Frans Lommerse, nu toch met pensioen.

Lommerse had al eerder aan het bestuur van de Toneelschuur laten weten dat de aanvraag voor de kunstenplanperiode 2017-2020 zijn laatste zou zijn. Op 1 januari 2019 is het tijdperk Lommerse voor de Toneelschuur voorbij.


Ook voor het bestuur van de Toneelschuur is het wel even slikken dat de datum nu vastligt. Frans Lommerse is al heel lang de motor van de Toneelschuur. Maar het bestuur is ervan overtuigd ook met zijn opvolger een rol van betekenis te kunnnen blijven spelen in de Nederlandse theaterwereld.

Frans Lommerse: “Ik kijk met veel plezier en voldoening terug op mijn periode bij de Toneelschuur. Ik ben trots op alles wat wij in de afgelopen jaren hebben mogen realiseren bij de Toneelschuur, de Filmschuur en Toneelschuur Producties voor Haarlem en het Nederlandse theaterlandschap. Ik wens het bestuur en de medewerkers alle wijsheid toe in het zoeken en vinden van mijn opvolger. De komende twaalf maanden zal ik al mijn energie nog aanwenden om dit prachtige huis verder “toekomstbestendig” te maken.”
Dit zegt hij op de website van de Toneelschuur.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)