Menu

Love is in the air

Gepubliceerd op: 14/02/2018

Love is in the air

Veertien februari is het Valentijnsdag.

Schiphol en KLM grijpen dit aan om ‘de bruiloft van het jaar’ aan te bieden, voor een toekomstig paar met ‘een goede reden’, dat in juni op de luchthaven in het huwelijk kan treden.
‘We zoeken stellen die elkaar tijdens een vlucht ontmoet hebben, voor wie Schiphol jarenlang de plek geweest is van weerzien, of die een andere hele goede reden hebben om op Schiphol te trouwen,’ schrijven de twee bedrijven.
Uit de inzenders, via Facebook of Instagram, zal een toekomstig paar worden uitgekozen. Hoe de ceremonie vorm zal krijgen is een verrassing. ‘Je komt mooi uitgedost, in trouwjurk en –kostuum en met ringen op zak naar de trouwlocatie op Schiphol. De rest laat je aan ons over,’ staat op de site van Schiphol. ‘Wij zorgen ervoor dat de dag volledig in het teken staat van jullie en jullie liefdesverhaal, met de nodige dosis luchtvaart.’
Scheutig zijn Schiphol en KLM niet. In de voorwaarden staat dat de kosten voor kleding en ringen voor rekening van het bruidspaar komen. Ook een feest zit er niet in. Dat moeten de geliefden zelf organiseren, op een locatie buiten Schiphol.
Kandidaten kunnen zich melden tot en met 7 maart. Een jury zal het winnende paar uitzoeken. Het huwelijk wordt voltrokken op een nader te bepalen dag in de maand juni.
(Bron: Zakenreis.nl)


Meer Regio

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)