Menu

Masterclass cybercrime voor MKB in Haarlem

Gepubliceerd op: 21/06/2019

Masterclass cybercrime voor MKB in Haarlem

Het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland (RPCNH) organiseert op dinsdag 2 juli een gratis interactieve cybercrime-training voor MKB-ondernemers in het Seinwezen in Haarlem.

Deze masterclass is onderdeel van de landelijke campagne ‘Eerst Checken, dan klikken!’ van het Ministerie van Justitie en Veiligheid die eind mei werd afgetrapt. Steeds meer ondernemers zijn de dupe bij cybercriminaliteit. Deelnemers krijgen handvatten om cybercrime te voorkomen, gedragsverandering bij werknemers te stimuleren en gevolgschade te beperken.

Het programma start op dinsdag 2 juli om 18:00 uur in het Seinwezen in Haarlem en duurt tot ongeveer 20:00 uur met aansluitend een borrel. Het is de eerste masterclass van een reeks die komende maanden in Noord-Holland wordt georganiseerd. Een ethical hacker confronteert, deelt ervaringen van en met gedupeerde ondernemers en geeft praktische tips en trics aan de deelnemers.

Deelnemers ontvangen na afloop ook de praktische "Toolbox Cybercrime" waarmee ze direct verbeteringen kunnen doorvoeren en eenvoudiger aangifte kunnen doen. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich online inschrijven.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)