Menu

Max Verstappen komt met Toro Rosso naar Zandvoort

Gepubliceerd op: 15/04/2015

Max Verstappen komt met Toro Rosso naar Zandvoort

De Formule 1-sensatie van dit moment, Max Verstappen (17), demonstreert op 28 juni zijn Toro Rosso tijdens Italia a Zandvoort.

Samen met Scuderia Toro Rosso geeft de Nederlander een Formule 1-show op Circuit Park Zandvoort tijdens het evenement Italia a Zandvoort. Daarmee maakt Verstappen binnen een jaar na het winnen van de Zandvoort Masters-Formule 3-race zijn Formule 1-debuut op een Nederlands circuit. Het populaire evenement Italia a Zandvoort krijgt als ondertitel “driven by Max Verstappen” en wordt hét Max Verstappen-fan-evenement van Nederland.

“Het lijkt me super mooi om met een Formule 1-auto op Zandvoort te rijden”, aldus de 17-jarige Max Verstappen. “Een demonstratie en show geven in een Formule 1-bolide is altijd leuk en helemaal voor thuispubliek. Italia a Zandvoort is een geweldig evenement en ik hoop alle fans veel plezier te kunnen bezorgen.”

Max won vorig jaar de 24e editie van de internationale Formule 3 Masters-invitatierace. Daarmee trad hij in de voetsporen van zijn vader Jos, die in 1993 winnaar van de Masters op Zandvoort werd.

Naast de demonstraties van Max Verstappen, vindt Italia a Zandvoort in zijn gebruikelijke vorm plaats, inclusief de aanwezigheid van Italiaanse Club Cars en tal van andere merkenclubs, Italiaanse auto’s en lifestyle en een ruime keuze aan Italiaanse culinaire specialiteiten. Kaarten zijn te verkrijgen via www.verstappen.nl of www.circuit-zandvoort.nl.


Meer Archief

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)