Menu

Meer betaalplekken parkeren rond centrum Haarlem

Gepubliceerd op: 03/01/2018

Meer betaalplekken parkeren rond centrum Haarlem

De gemeente Haarlem heeft besloten betaald parkeren in te voeren in de wijken rondom het centrum, de zogeheten parkeerzone C.

Vanaf 8 januari 2018 geldt betaald parkeren in parkeerzone C Noord. Voor parkeervergunninghouders verandert er niets. Zij kunnen gewoon parkeren zoals ze gewend zijn.

De parkeerplaatsen in heel vergunningengebied parkeerzone C zijn nu nog exclusief voor bewoners en hun bezoek. Andere bezoekers kunnen daar nu niet parkeren, met uitzondering van een aantal betaalde plaatsen. Bewoners en hun bezoek mogen overdag juist geen gebruik maken van die betaalde plaatsen. Door betaald parkeren in te voeren in zone C kan iedereen tegen betaling in het hele gebied parkeren. Hierdoor kan flexibeler gebruik worden gemaakt van de schaarse ruimte en wordt de parkeerdruk beter verdeeld. De begrenzing van de parkeerzone blijft gelijk.

Lees meer over betaald parkeren en bekijk een kaart met de gebiedsgrenzen, tarieven, tijden en uitzonderingen in parkeerzone C Noord op www.haarlem.nl/moderniserenparkeren, onder 'betaald parkeren'.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)