Menu

Meer namen toegevoegd aan line-up Bevrijdingspop 2019

Gepubliceerd op: 22/01/2019

Meer namen toegevoegd aan line-up Bevrijdingspop 2019

Bevrijdingspop heeft dinsdag zes nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van het bevrijdingsfestival op zondag 5 mei 2019. Naast het eerder bekendgemaakte Van Dik Hout zullen Fun Lovin' Criminals, Miss Montreal en Ronnie Flex & Deuxperienceband optreden op het hoofdpodium.

Ronnie Flex zal het festival die dag afsluiten.

Op het podium in het Florapark zullen Eut, Jordan Mackampa en E1 Ten optreden. Volgens de organisatie wint dit podium ieder jaar weer aan populariteit. Ook dit jaar zullen hier weer vooral artiesten optreden die aan het begin van hun carrière staan, vaak op het punt van doorbreken tot landelijke bekendheid.

Ronnie Flex en zijn vaste 9-koppige begeleidingsband Deuxperience zullen de 39e editie van Bevrijdingspop afsluiten. Hij stond in 2016 ook al op het grootste bevrijdingsfestival van Nederland, toen samen met Lil' Kleine. Op 19 januari won Ronnie Flex de Popprijs 2019.

De komende periode zal de organisatie meer namen bekendmaken. Ook dit jaar zal het oudste en grootste bevrijdingsfestival weer plaatsvinden in de Haarlemmerhout en Florapark. Haarlem105 is zoals ieder jaar weer de hele dag aanwezig voor live reportages van Bevrijdingspop op radio, tv en online.

Foto: Ab Laanbroek


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)