Menu

Disco en zon op de laatste dag Dekmantel


Op de vijfde en laatste dag vol festivalgeweld is het zondag tijd voor de climax van Dekmantel festival. Voor de vroege vogels heeft Dekmantel een grappig presentje, een mixtape op cassette (ja, echt!) van John Talobot, Elena Colombi of Yu Su klaar liggen. Gelukkig is de mixtape ook online terug te horen, voor wie geen cassettedeck meer heeft.

Lees verder

Dekmantel Zaterdag


Dag twee in het Amsterdamse Bos, dag 4 in totaal van Dekmantel Festival, begint gelijk swingend. DJ Spinna opent de mainstage, het zonnetje schijnt, en dat heeft zo zijn uitwerking op het publiek.

Lees verder

Vrijdag Dekmantel Festival


Hoewel het weer wat tegen zit, zijn de bezoekers er op tijd bij op vrijdag in het Amsterdamse Bos voor de derde dag van Dekmantel, maar de éérste dag in het Amsterdamse Bos. Hiervoor waren allerlei optredens verspreid over het centrum van Amsterdam, o.a. in het Concertgebouw, Tolhuistuinen en EYE.

Lees verder

Dekmantel Festival '19: 11 tips


Het eerste weekend van augustus gaat het weer los in het Amsterdamsebos: Dekmantel Festival. Dit jaar wederom een grote lijst met artiesten. Keuzestress? Wij helpen je met 11 tips voor Dekmantel Festival 2019.

Lees verder

Tentoonstelling 36 jaar Club Stalker


Club Stalker heeft onlangs definitief haar deuren gesloten. Vanaf 6 juli is het mogelijk om nog één keer terug te kijken op 36 jaar geschiedenis van de club.

Lees verder

Dit mag je niet missen op Veerplas Festival


Komend weekend strijkt het Veerplas Festival weer neer aan de rand van Haarlem. Op misschien wel de leukste plek voor een festival, de veerplas.

Lees verder

Frisse ontdekkingsreis op Lente Kabinet


Onder de rook van Amsterdam vond op zaterdag 25 en zondag 26 mei de achtste editie van Lente Kabinet plaats. Twee dagen was het prachtige natuurgebied Het Twiske terrein voor een grote ontdekkingstocht.

Lees verder

Tien tips voor Lente Kabinet 2019


Het festivalseizoen is weer begonnen. Voor de betere festivals hoeven we gelukkig niet ver te reizen. In en rond Amsterdam (en Haarlem natuurlijk) zijn ieder jaar genoeg toffe evenementen.

Lees verder
Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)