Menu

Neusje van de Zalm in Vishal

Gepubliceerd op: 26/10/2017

Neusje van de Zalm in Vishal

Van 4 tot en met 26 november 2017 is ‘Neusje van de Zalm’, een gevarieerde verkooptentoonstelling in salonopstelling, te zien in de Vishal.

Een expositie met klein tot zeer groot ruimtelijk en tweedimensionaal werk van meer dan 70 Vishal-leden. De officiële opening van de tentoonstelling vindt plaats op vrijdag 3 november om 18.30 uur met muziek van Vishal-lid Peter Stufkens.

Op de website van De Vishal is een catalogus van de tentoonstelling en de deelnemende kunstenaars te vinden. Nagenoeg al het werk is te koop en een deel van de kunstenaars stelt hun atelier open voor publiek tijdens Kunstlijn op 4 en 5 november. De adressen van deze open ateliers zijn opgenomen op een online routekaart, die tijdens het weekend een interactieve looplijst vormt langs het ‘neusje van de zalm’ op Haarlems cultureel gebied.

De Vishal - ruimte voor beeldende kunst in Haarlem - is met circa 150 aangesloten leden de grootste kunstenaarsvereniging van Haarlem en biedt alle aangesloten professioneel werkende kunstenaars een voor Haarlem uniek podium.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)