Menu

Politie waarschuwt voor telefoondieven

Gepubliceerd op: 08/02/2019

Politie waarschuwt voor telefoondieven

De politie waarschuwt voor twee mannen, die in Noord-Holland op pad zijn om telefoons te stelen van winkeliers en klanten van kleine winkels en bedrijven. In Noord-Holland hebben ze inmiddels toegeslagen bij enkele kapperszaken.

De mannen gaan als volgt te werk: beide mannen komen de winkel of het bedrijfspand binnen. In gebrekkig Engels leidt een van hen het personeel af De tweede persoon kijkt intussen of er mobiele telefoons liggen en probeert deze te pakken. Het is ook voorgekomen dat een van de heren een folder op een mobiele telefoon legt, na een kort gesprek pakt de man de folder en de mobiel op.


Het signalement van de verdachten: mannen van 20 tot 22 jaar oud, met een lengte van 1.60 tot 1.65 meter en een licht getint uiterlijk. De ene heeft een tenger postuur en donkerbruin haar. De ander heeft een normaal postuur en heeft kort donkerbruin haar. Kenmerkend is dat één van de mannen is gezien in een zwarte leren jasje, waarvan de linker-rugzijde is voorzien van een half doodshoofd (skull). De verdachten rijden mogelijk in een donkerblauwe personenauto met witte kentekenplaten.

Of de telefoondieven ook al in Haarlem of Heemstede zijn gesignaleerd is niet bekend. Mocht je de heren tegen komen dan adviseert de politie om gelijk 112 te bellen.


Meer Regio

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)